Hitta en bra konferensgård i Stockholm

Det är ju underbart att kunna åka på en härlig konferens, men man vill ju gärna hitta en bra konferens gård så att man känner att det känns lite roligare att jobba än när man sitter inne på kontoret. Ja det gäller att hitta ett ställe som är relativt nära och inte är för långt bort och som man kan komma till på ett enkelt sätt. Sen så vill man ju att det ska vara fint och trevligt. Ja det är ju en del som man vill att det ska uppfylla och det som är bra är att det finns bra ställen som man kan kolla upp som till exempel Sånga-säby som ska vara jätte mysigt och ligga i Stockholm.

Bra att det finns ställen att välja på 

Ja det är ju toppen att det finns bra ställen att åka till och som inte är för långtifrån kontoret så att alla kan känna att dom kan ta sig dit på ett enkelt och bra sätt. Ja det finns så mycket som man kan hålla på med och det är ju bra att det går att hitta saker som man trivs med och som gör att man kan ha det trevligt på konferensen.
Ja så kolla upp Sånga- säby för det ska vara väldigt bra och fint ställe att vara på. Ja det är alltid kul när man hittar nya ställen som man kan åka till så att det blir lite förändring och att man känner att man hittar på något nytt och att det blir lite roligare än vad man kanske hade sist. Ja hur som helst så skadar det inte att kolla upp nya ställen och se om man kan hitta en ny favorit som man tycker om och som man gärna åker till och har det kul på när man åker dit.

By alysia, Feb. 22, 2018, 2:40 p.m.